Jag förstår alla som tycker att rubriken är provocerande men det enda du kan uppleva är dina egna tankar för stunden. Hur du tänker om att du har mycket att göra skapar dina känslor om situationen.

Hur kan vi uppleva saker olika?
Varför kan två personer se samma film och uppleva den helt olika? En tycker den är riktigt bra och den andra tycker den är riktigt dålig. Det beror på vilka tankar personerna tänker om filmen. Filmen är bara en film tills du dömer den som bra eller dålig.

Stress skapas av dina tankar
Det fungerar likadant med stress. Att du har mycket att göra bara är, tills du dömer det som ohållbart eller inte. Två personer kan ha samma arbetsbörda men en kan bli stressad och den andra bara tar en sak i taget utan att känna någon stress. Den enda skillnaden är hur personerna tänker om arbetsbördan och dina tankar kommer inifrån dig själv, eller hur?

Bara dina tankar kan påverka dig!
Lite mer provocerande kanske? Ingen och ingenting kan påverka dig! Det enda som kan påverka dig är dina tankar om personen eller situationen. Du reagerar helt efter vad du tänker. Det finns ingenting som kan skicka ut radiovågor eller liknande som får dig att känna dig stressad. Det är dina egna tankar som får dig att må dåligt både psykiskt och fysiskt.

Bra och kanske dåligt
Denna kunskap är fantastisk men samtidigt får den kanske vissa att reagera för nu finns det ingenting som man kan lägga skulden på att man känner sig stressad. Det som är fantastiskt är att nu behöver du inte ta stressen så allvarligt för du vet var den kommer ifrån. Det är bara tankar ingenting annat även om det känns som att du blir påverkad utifrån.

Vad gör du om du blir stressad?
Ingenting! Försök inte arbeta bort tankarna utan ge dem ingen uppmärksamhet. Sluta tro på dem helt enkelt! Dessa tankar är gjorda av samma material som ”Vilket fint väder det är idag” eller ”Vilka kläder ska jag ha på mig idag?”. Dessa tankar har du inga problem att släppa, eller hur? Så nästa gång du känner dig stressad så bara fråga dig själv ”Kan dessa pärmar med arbete verkligen skicka signaler in i kroppen som skapar dåliga känslor eller kan det vara jag själv som fokuserar på mina tankar om arbetet?”. Svaret blir ganska uppenbart, eller hur?

Du är perfekt som du är och har allt inom dig som behövs för att du ska må bra och vara lycklig. Det enda som kan komma i vägen för detta välmående är dina tankar. Glöm aldrig det!

Har du frågor eller kommentarer så hör gärna av dig då jag hjälper människor med stress och andra ”sjukdomar” skapade av tankar.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download