Mr. WOW!s Mingelskola

Mr. WOW!s Mingelskola

  SKRIV UT BROSCHYR

Mingla som ett proffs!

Tomas mingelskola får den blygaste personen att springa fram till okända och byta visitkort. Att mingla är inte medfött och utan kunskap hur man bäst går tillväga skapar en osäkerhet som får många att undvika mingel.

Men affärsmingel är en av världens bästa men ändå minst förstådda marknadsföringsteknik. Det är därför som du ser så många som går till ett affärsmingel helt oförberedda.I all annan marknadsföring är förberedelser en norm. Bakom varje ny kontakt som du stöter på finns hundratals fler och agerar du rätt så hittar du ett flertal potentiella kunder.

Det största misstaget du kan göra är att sälja dig själv vid första kontakten och det är så många gör helt oskyldigt för att det är vad de tror man ska göra. Första kontakten handlar om att skapa ett intresse som gör att kontakten vill veta mer om dig och din verksamhet och då handlar det om att introducera dig kort, intressant och lockande. Den nya kontakten vill veta varför han/hon ska spendera tid att prata med dig.

Uppföljning av nya kontakter är också något som de flesta missar. De kommer till kontoret efter affärsminglet och slänger ner visitkorten i en låda utan att ha någon koll på vem som var vem och vilka det är lönt att kontakta. Ännu ett stort misstag! Bakom varje kontakt finns manga kontrakt om du agerar rätt!­­­­­

Boka Tomas för Föreläsning, Workshop eller Moderator på ert event! 

BOKA NU

Färdigheter

Upplagt på

mars 23, 2016